Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/02) στο Gazzetta

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής Κατοίκος και ο Αραούχο που... παλεύει για την Τούμπα στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ - Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αλλάξει ο Κατοίκος

Sport Day: Αλλάξτε τον! Με επιστολή στην ΚΕΔ ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει «ωρολογιακή βόμβα» τον Κατοίκο και ζητεί, έστω την ύστατη ώρα, την αντικατάστασή του. «Αυτό που χρειαζόμαστε». Ο Μίτσελ ετοιμάζει Κανός για τη Λαμία και τον αποθεώνει. Τι είπε για το αυριανό παιχνίδι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σαν τελικός! Κόντρα «αιωνίων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μπάσκετ.

Live Sport: Παράνοια! Απόψε η απάντηση αν «μπορεί» κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός του Ράντονιτς έκανε ντέρμπι πρόκρικσης ακόμη και τον προημιτελικό με τον Κολοσσό (87-80). Κουπάτος! Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον Άρη 82-51 και «φώναξε» πανέτοιμος να κάνει το 11-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πάρει το Κύπελλο.

ΦΩΣ των Σπορ: Σίφουνας! Ραντεβού του Ολυμπιακού με τον «αιώνιο» αντίπαλο απόψε στον ημιτελικό (19:15, ΕΡΤ3). Φεύγει ο Μαρσέλο! Οι πρώτοι των πρώτων. Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν μέσα στο 2022. Το κοινό ανέδειξε κορυφαίους τους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη.

Πρωταθλητής: Τρένο για το 11-0! Φεύγει ο Μαρσέλο! Αποθέωση Κανός από τον Μίτσελ. Μπα: «Δούλεψα πολύ για την επιστροφή μου».

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Τρέχει... να προλάβει ο Αραούχο - Όγδοος στον δεύτερο γύρο ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Μαχαιρίδης: «Ομάδα σαν την φετινή ΑΕΚ, είχαμε χρόνια να δούμε στην Ελλάδα». Φορτσάρει! Τα δίνει όλα ο Σέρχιο για να είναι πανέτοιμος για την αυριανή μάχη της Τούμπας. «Κλειδώνουν» οι επιλογές του Ματίας για την ενδεκάδα και το σχήμα νίκης.

Metrosport: Όγδοος στον Β' Γύρο! Έπαψε Άρη να θυμίζει! «Τίτλο! Αυτό θέλω τώρα» λέει ο Κωνσταντέλιας. Ο νεάρος επιθετικός μέσος του ΠΑΟΚ μιλάει για την «σειρήνες» από την Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα