Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου σε Φρόκου

Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου σε Φρόκου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου σε Φρόκου

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο σε έναν από τους μεγάλους άτυχους αυτής της σεζόν, τον Λεάντρο Φρόκου μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Λεάντρο Φρόκου είναι ένας από τους μεγάλους άτυχους αυτής της σεζόν, καθώς έπαθε μεγάλη ζημιά στο γόνατο. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στον Έλληνα μέσο και για αυτό του επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Στην εφετινή σεζόν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο. «Ήθελα πολύ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρόκου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα