Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη

Newsroom
Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, όπως έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ομάδα.

Η συμφωνία μεταξύ του Έλληνα προπονητή και της ομάδας της Λιβαδειάς είχε γίνει γνωστή ήδη πριν καν γίνει επίσημη η αποχώρηση του Γιάσμικο Βέλιτς, όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta.

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε την Πέμπτη (16/02) κι επίσημα τα καθήκοντά του ως νέο τεχνικός του Λεβαδειακού. Θυμίζουμε πως την σεζόν 2014-2015 είχε αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής της σεζόν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελευταία δουλειά του 63χρονου Έλληνα προπονητή ήταν αυτή στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την Κύπρο, όπου πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε κι έμεινε μόλις για τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Γεννημμένος στις 20/5/59 στο Ρέθυμνο, την φετινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ πέρυσι διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού και παλαιότερα καθοδήγησε μεταξύ άλλων τους ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης.

Τη σεζόν 2014-15 αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Super League!

Ο κ.Πετράκης θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας.

Κόουτς, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα