ΟΦΗ: Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με τη Λαμία

ΟΦΗ: Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με τη Λαμία

Newsroom
ΟΦΗ: Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με τη Λαμία

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Επιστροφή στο ΒΑΚ για τους παίκτες του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λαμία (4-1) και πλέον επιγκεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η πρώτη προπόνηση μετά το ματς στη Φθιώτιδα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και κυκλοφορία μπάλας για τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την πρώτη τους προπόνηση μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (16/2) στις 10:30 και θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα