ΑΕΚ: Με Αστέρα και ΟΦΗ εκτίει ο Σιμάνσκι

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Με Αστέρα και ΟΦΗ εκτίει ο Σιμάνσκι

bet365

Αποφάσισαν στην ΑΕΚ πότε θα λείψει ο διεθνής Πολωνός μέσος, ο οποίος στο ματς με Λεβαδειακό, συμπλήρωσε 7 κίτρινες...

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος έλειψε από το πρόγραμμα εκγύμνασης στα Σπάτα, ήταν άρρωστος αλλά αύριο αναμένεται (αν όλα πάνε καλά) να είναι διαθέσιμος, συμπλήρωσε με τον Λεβαδειακό 7 κίτρινες κάρτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τα δύο από τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Λίγο μετά το τέλος του προγράμματος προπόνησης στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισαν τα ματς που θα χάσει. Ο διεθνής Πολωνός άσος θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για τον αγώνα της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή...

Πιο συγκεκριμένα ο Νταμιάν Σιμάνσκι αποφασίστηκε να απουσιάσει από τους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης (στην Νέα Φιλαδέλφεια) και με τον ΟΦΗ (στο Ηράκλειο της Κρήτης). Προφανέστατα διότι είναι πολύ σημαντικός για τα δύσκολα ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ δηλαδή όπως σημειώνουμε παραπάνω, αλλά και εκείνο με τον Ολυμπιακό που συνιστά και το τελευταίο της κανονικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα