Σέρτζι Κανός: Το συγκινητικό ποστ του Ισπανού για τη μητέρα του 

Σέρτζι Κανός: Το συγκινητικό ποστ του Ισπανού για τη μητέρα του 

Newsroom
Σέρτζι Κανός: Το συγκινητικό ποστ του Ισπανού για τη μητέρα του 

bet365

Πολύ φορτισμένες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον νεοαποκτηθέντα άσο του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, μετά την απώλεια της μητέρας του.

Ο Σέρτζι Κανός πρωταγωνίστηκε στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού (6-1) στο «Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός δεν πέτυχε απλός το τέταρτο γκολ της ομάδας του, κέρδισε και το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Χάμες και έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Ο νεοαποκτηθείς άσος των «Ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο πολυαγαπημένο του πρόσωπο και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ενώ έκανε και μια ανάρτηση στα social media γράφοντας:

«Σ’ αγαπώ μαμά μου.

Είμαι ενθουσιασμένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα, ή με μία αγκαλιά. Ένιωσα πολύ κοντά σε όλη την οικογένεια.

Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μας λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ένα χαμόγελο για εσένα.

Σ’ αγαπάω τόσο πολύ!»

Δείτε το ποστ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα