Παναιτωλικός: Χορηγήθηκε άδεια μεταβίβασης μετοχών στον Καμίνσκι με εξέταση... εξπρές

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Χορηγήθηκε άδεια μεταβίβασης μετοχών στον Καμίνσκι με εξέταση... εξπρές

bet365

Από την Επιτροπή Επαγγελματικού εξετάστηκε ο φάκελος του Μάτσιεκ Καμνίσνκι, με τη διαδικασία να μην διαρκεί πάνω από 15-20 λεπτά, με την άδεια μεταβίβασης μετοχών να ανακοινώνεται από τη ΓΓΑ.

Το μόνο που απομένει για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού από τον θρυλικό Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι ήταν η... σφραγίδα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εξέταση όλων των στοιχείων όλων του στοιχείων που εμπεριείχε ο φάκελος των «καναρινιών» διήρκησε μόλις 15-20 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα απετούνταν ήταν πλήρως επαρκείς.

Αργότερα, υπήρξε κι η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), βάσει της οποίας γίνεται γνωστό ότι χορηγήθηκε άδεια μεταβίβασης του 89.995% στην KAD DoKIMI LIMITED.

Ετσι, κλείνει η γεμάτη επιτυχίες του ιστορικού πλέον ιδιοκτήτης της ομάδας, Φώτη Κωστούλα και θα ανοίξει ένας νέος, αυτός της οικογένειας Καμίνσκι.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

1. Άδεια 69 και 69Α

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

«KAM DOKIMI LIMITED» (89,995%)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

2. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 24.12.22 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα