Γιοβάνοβιτς: «Το κριτήριο για μας είναι η πορεία μας στον πρώτο γύρο»

Γιοβάνοβιτς: «Το κριτήριο για μας είναι η πορεία μας στον πρώτο γύρο»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Το κριτήριο για μας είναι η πορεία μας στον πρώτο γύρο»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίον ο Παναθηναϊκός πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης», υποστηρίζοντας η ομάδα του κρίνεται βάσει και της πορείας που έκανε στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε αρχικά ότι… «εμείς κάναμε ένα ξεχωριστό πρώτο γύρο και νομίζω ότι οι περισσότεροι στέκονται μόνο σ’ αυτόν και μας κρίνουν βάσει αυτού. Είμαστε καλή ομάδα, παλεύουμε για πιο υψηλούς στόχους και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Υπήρξαν περίοδοι που ήμασταν καλοί αλλά και αντίστοιχοι που δεν ήμασταν και χάσαμε βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο Άρης είναι καλή ομάδα. Μπορεί αυτή τη στιγμή βαθμολογικά ο Άρης να μην είναι στη θέση που θα έπρεπε να ήταν, βάσει και της εικόνας που είχε στα παιχνίδια. Μετά το 1-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για μας. Γενικώς ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, δεν ήταν τόσο όμορφος και είχε περισσότερες μονομαχίες. Αυτό περιμέναμε. Μας κάνει χαρούμενους που κερδίσαμε αλλά και γιατί κάναμε ανατροπή. Τώρα έχουμε τόσα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των Playoffs, εμείς προσπαθούμε να μην επιστρέφουμε στο τι έγινε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το αν το κριτήριο στην κριτική που δέχεται η ομάδα του είναι η πορεία της στον πρώτο γύρο. «Η κριτική δεν είναι ποτέ άδικη γιατί στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες παίζουν για τον κόσμο. Δεν είναι άδικη όταν δεν έχουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Εξάλλου, σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος για την κριτική όταν δεν παρουσιάζεις αυτό που περιμένει ο κόσμος. Ο καλύτερος κριτής για μας είναι ο φίλαθλος κόσμος.

Αναφέρθηκα στον πρώτο γύρο γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα γιατί κάναμε εκπληκτικό πρώτο γύρο και είναι λογικό αυτή η πορεία να είναι ο κριτής. Με την αξία μας κάναμε αυτόν τον γύρο. Οι απαιτήσεις σε μια ομάδα και με τέτοιο πρώτο γύρο έχουν γίνει υψηλότερες. Θέλουμε να είμαστε εδώ και πρέπει να ανταποκρινόμαστε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι πάντα εύκολα γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Ο Άρης μπορεί να μην είναι μαζί μας στον βαθμολογικό πίνακα αλλά τον σέβομαι πολύ. Ο Άρης αδικείται από τη βαθμολογική θέση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα