Superleague, η βαθμολογία: Στο +4 από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, με 2 ματς περισσότερα

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Στο +4 από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, με 2 ματς περισσότερα

bet365

Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός, πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Αρη και βρέθηκε στο +4 από την ΑΕΚ, που όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο Αρης βρήκε νωρίς γκολ στο ματς με τον Οντουμπάτζο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην πράσινη άμυνα, έχοντας και ως σύμμαχο την τύχη μιας και η μπάλα βρήκε στα πόδια του Σάρλια και πήρε φάλτσα που ξεγέλασαν τον Μπρινίολι. Μετά το 1-0 των γηπεδούχων, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε άμεσα κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Μαντσίνι που εξουδετέρωσε ο Κουέστα. Αυτό ήταν το πρώτο... μήνυμα του Αργεντίνου, που έμελλε να είναι αυτός που θα ισοφαρίσει για το τριφύλλι κόντρα στην πρώην ομάδα του. Προηγήθηκε η εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ρούμπεν στον Ιωαννίδη, ο οποίος με μια... μαγική ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε στον Μαντσίνι πάσα... πάρτο – βάλτο. Μια στιγμή που μας χάρισε και μια υπέροχη εικόνα για τον τρόπο που (δεν) πανηγύρισε το γκολ ο άσος του Παναθηναϊκού μη ξεχνώντας τον Άλκη Καμπανό. Στην επανάληψη το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού με τον Παναθηναϊκό να θέλει περισσότερο την νίκη και τελικά να φτάνει σε αυτή με την... χρυσή αλλαγή του Γιοβάνοβιτς, τον Παλάσιος. Πλέον οι πράσινοι μετά από αυτό το κομβικό διπλό είναι στο +4 από την ΑΕΚ που όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού είχε χαρακτήρα... τελικού όσο αφορά ένα εισιτήριο για τα playoffs. Ο Βόλος από θέση ισχύος ήθελε να αυξήσει ή και να διατηρήσει την διαφορά από τον Ατρόμητο κι από την άλλη οι Περιστεριώτες ήθελαν μόνο τρίποντο για να διατηρήσουν ακέραιες ελπίδες εξάδας. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ο Ατρόμητος βρήκε γκολ ισοφάρισης και έχασε ευκαιρίες για τη μεγάλη ανατροπή. Αυτή δεν ήρθε και στο 92' ο Γκάγκι σκόραρε για το τελικό 2-1 υπέρ του Βόλου που ουσιαστικά «κλειδώνει» και θέση στα πλέι οφ. Με την τύχη του ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο να εκκρεμεί, οι Θεσσαλοί είναι στο +10 από την ομάδα του Περιστερίου, μένουν στην 5η θέση και πάνω από τον Άρη και 4 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου μόνο... μαθηματικά δεν εξασφάλισαν ακόμη το ζητούμενο.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Βόλος – Ατρόμητος 2-1
Αρης – Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου
Λαμία – ΟΦΗ (17.00)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (18.00)
ΑΕΚ – Λεβαδειακός (18.30)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (21.00)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 51
2. A.E.K. 47
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 43
4. Π.Α.Ο.Κ. 43
5. ΒΟΛΟΣ 35
6. ΑΡΗΣ 31
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 24
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 22
10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21
11. Ο.Φ.Η. 20
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 15
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
14. ΛΑΜΙΑ 12
*Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Λαμία, Παναιτωλικός, Ατρόμητος έχουν αγώνα λιγότερο.
**Η ΑΕΚ έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23Η)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός – Βόλος (17.00)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (20.00)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
Λαμία – Ολυμπιακός (16.00)
Παναιτωλικός – Ιωνικός (19.30)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20.30)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
Ατρόμητος – Λεβαδειακός (18.00)
ΟΦΗ – Αρης (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα