Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Χουάνκαρ και Κουρμπέλης για το «τριφύλλι»

Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Χουάνκαρ και Κουρμπέλης για το «τριφύλλι»

Νίκος Αθανασίου
Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Χουάνκαρ και Κουρμπέλης για το «τριφύλλι»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Χουάνκαρ αντί του Πούχατς στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μπερνάρντ να παίζει στο αριστερό «φτερό» και τον Κλεϊνχέισλερ να παραμένει στον πάγκο.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, ξεκινά τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Χουάνκαρ επιστρέφει στην ενδεκάδα αντί του Τιμοτέους Πούχατς ενώ φανέλα βασικού παίρνει και πάλι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφήνοντας στον πάγκο τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» θα είναι ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σάρλια με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Στο αριστερό «φτερό» ο Μπερνάρντ, στο δεξί ο Μαντσίνι και στη κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Tσοκάι και Παλάσιος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα