Δύο ματς με το Άρης – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει

Newsroom
Δύο ματς με το Άρης – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει

bet365

Μόλις δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 22η αγωνιστική, με το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. Μάχη για την εξάδα στο Βόλος – Ατρόμητος.

Δύο σημαντικά παιχνίδια έχει η σημερινή ημέρα για την 22η αγωνιστική και μπορεί στο Βόλος – Ατρόμητος (16:00) οι δύο ομάδες να δίνουν την μάχη τους για την εξάδα, αλλά η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00). Μια αναμέτρηση που δεν έχει μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς θα επιστρέψει ως αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Όσον αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν ζωντανοί για την εξάδα, καθώς βρίσκονται στην 6η θέση με 31 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να ακολουθεί με 26 και να έχει ένα παιχνίδι (αυτό με την ΑΕΚ) λιγότερο. Νίκη θέλουν και οι φιλοξενούμενοι που είναι στην κορυφή με 48 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ και θέλουν να μείνουν εκεί.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι με τους γηπεδούχους την τελευταία στιγμή να χάνουν τον Φαμπιάνο που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία και Μαρμαρίδης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος ναι μεν μπήκε και πάλι σε φουλ πρόγραμμα, αλλά έχοντας πολλές μέρες εκτός προπονήσεων, προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Αναλυτικά την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

στατιστικά

Άρης – Παναθηναϊκός: Τα στατιστικά

Πάμε να δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων, ξεκινώντας με το τι έχουν κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» είναι στην 6η θέση έχοντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες και οι «πράσινοι» στην 1η με 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα γκολ οι γηπεδούχοι έχουν 28/18 και οι φιλοξενούμενοι 30/11. Όσον αφορά την βαθμολογία της Sofascore ο μέσος όρος των παικτών του Άρη είναι στο 6.87 και αυτός των παικτών του Παναθηναϊκού στο 6.92.

στατιστικά

Συνεχίζουμε με τις βαθμολογίες της Sofascore με τον Λουίς Πάλμα να είναι πρώτος στον Άρη με 7.09 και την πεντάδα των «κιτρίνων» να συμπληρώνουν οι Μανού Γκαρθία (7.06), Φαμπιάνο (7.04), Νικολά Ενκουλού (6.98) και Πίτερ Ετέμπο (6.97).

στατιστικά

Στον Παναθηναϊκό στην αντίστοιχη κορυφή είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με 7.13 μέσο όρο, με τον Μπερνάρ να ακολουθεί με 7.06. Στην 3η θέση είναι ο Γιάννης Κότσιρας με 7.05, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ρούμπεν Πέρεθ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι με 7.02 και 6.99 αντίστοιχα.

Ιτούρμπε

Άρης – Παναθηναϊκός: Ιτούρμπε vs Μπερνάρ

Και κλείνουμε την αναφορά μας στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με την βοήθεια της Sofascore, με την «μονομαχία» των Ιτούρμπε και Μπερνάρ. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» έχει σε 18 αγώνες 6.72 βαθμούς μέσο όρο. Κάνει σε κάθε παιχνίδι 28 επαφές, ενώ βοηθάει και με το παραπάνω στην άμυνα έχοντας 1.3 τάκλιν σε κάθε αγώνα και 4.7 μονομαχίες κερδισμένες κατά μέσο όρο.

Μπερνάρ

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει παίξει και αυτός σε 18 αναμετρήσεις με το μέσο όρο της βαθμολογίας του από την Sofascore να είναι στους 7.06. Ο Μπερνάρ έχει πετύχει 1 γκολ, ενώ βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη δίνοντας ως τώρα 4 ασίστ. Επίσης δημιουργεί 3 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα.

Βόλος - Ατρόμητος

Σημαντική «μάχη» για εξάδα στο Πανθεσσαλικό

Η δεύτερη ημέρα της 22ης αγωνιστικής θα αρχίσει με ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στο Βόλο και τον Ατρόμητο. Σημαντικό γιατί και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την είσοδο στην εξάδα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς και είναι μεγάλο φαβορί για να βρεθούν στα playoffs, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 7η με 25, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ που θα κριθεί στα δικαστήρια αρχικά και μετά θα φανεί αν θα κριθεί και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους και τον Έργκους Κάτσε, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς, Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου έχει ως εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Κλωναρίδη. Η αποστολή του Κόουλμαν για το ματς αποτελείται από τους Γιαννιώτη, Μπρανέσκου, Σάλτα, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνη, Μαυρομμάτη, Χατζηισαΐα, Στρούγγη, Τζοβάρα, Φριντζόνσον, Ερλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδα, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου και Κωτσόπουλο.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/2

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0

Κυριακή 12/2

16:00 Βόλος – Ατρόμητος (Cosmopte Sports 1)

20:00 Άρης – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

Δευτέρα 13/2

17:00 Λαμία – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 3)

18:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

18:30 ΑΕΚ – Λεβαδειακός (Cosmote Sports 2)

21:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα