Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από τον κόσμο της ομάδας

Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από τον κόσμο της ομάδας

Newsroom
Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από τον κόσμο της ομάδας

bet365

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα από την ομάδα για την εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των φιλάθλων της Θύρας 7.

Συμπληρώθηκαν 42 ολόκληρα χρόνια (1981) από την τραγωδία της Θύρας 7 (08/02) και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Πλήθος κόσμο παρευρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να συμμετάσχει στην αιμοδοσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με επιτυχία, αλλά και μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Ολυμπιακού η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Από το γήπεδο του Θρύλου πέρασε αρκετός κόσμος και συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία, τιμώντας για μία ακόμη φορά τα 21 θύματα της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Μία κίνηση η οποία γίνεται κάθε χρόνο. Η αιμοδοσία δίνει ζωή και ο «ερυθρόλευκος» φίλαθλος κόσμος ανταποκρίνεται πάντα στο κάλεσμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συντονιστής της εθελοντικής αιμοδοσίας, Παναγιώτης Μπαντούνας, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, τόνισε:

«Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία η οποία είναι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Μία εθελοντική αιμοδοσία η οποία είναι σε συνεργασία με το νοσοκομείο Μεταξάς και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους εθελοντές αιμοδότες».

Στην αιμοδοσία έλαβε μέρος και ο εκπρόσωπος κέντρου σκύλων οδηγών τυφλών, Χρήστος Κορομηλάς, δηλώνοντας:

«Αυτό που με ωθεί είναι η ανάγκη μου για να προσφέρω κάτι στον συνάνθρωπό μου. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έρχομαι ως φίλαθλος του Ολυμπιακού και ως ένας απλός πολίτης της χώρας, για να προσφέρω και εγώ αυτό που μπορώ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα