Άρης: Πρόβλημα με Μπράμπετς, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Πρόβλημα με Μπράμπετς, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Πρόβλημα με Μπράμπετς, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

bet365

Χωρίς τον Γιάκουμπ Μπράμπετς θα αντιμετωπίσει (12/2, 20:00) ο Άρης τον Παναθηναϊκό καθώς ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αναμφίβολα πρόκειται για σοβαρότατη απουσία για τον Άρη καθώς ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι από τους πιο σταθερούς αλλά και καλύτερους παίκτες της ομάδας στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου συνθέτοντας με τον Φαμπιάνο ένα από τα καλύτερο δίδυμα στόπερ στο Πρωτάθλημα. Ο Τσέχος ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό στη σημερινή (11/2) τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους ενώ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αυτό σημαίνει ότι ο Νικολά Ενκουλού θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας έπειτα από τρεις μήνες καθώς η τελευταία συμμετοχή του ήταν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πριν τη διακοπή λόγω της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία αλλά και Μαρμαρίδης καθώς ο πρώτος έχει θλάση, ο δεύτερος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό και ο τρίτος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα