ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Φερνάντες και Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Φερνάντες και Μοχαμάντι

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Φερνάντες και Μοχαμάντι

bet365

Αποκατάσταση πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στο Ολυμπιακό, με τους Φερνάντες και Μοχαμάντι να συνεχίζουν ατομικό, ενώ μένει να φανεί η κατάσταση του Τζαβέλλα που είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον οι κιτρινόμαυροι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Λεβαδειακό στην OPAP Arena.

Όσοι παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Ο Τζαβέλλας, που αποχώρησε στο δεύτερο μέρος με τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Βίντα, φαίνεται πως έχει μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο και μένει να φανεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες, ενώ οι Φερνάντες και Μοχαμάντι συνέχισαν το ατομικό τους πόγραμμα.

Ο Φερνάντες αναμενόταν να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη βδομάδα που διανύουμε, ενώ ο Μοχαμάντι μετράει συνεχώς αντίστροφα προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα τέλη του Φεβρουαρίου και να μπορεί να υπολογίζεται ξανά από τον Ματίας Αλμέιδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα