Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων ο Μπιλάλ

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων ο Μπιλάλ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων ο Μπιλάλ

bet365

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων.

Την ευκαιρία να λάμψει στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων με την φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου θα έχει ο Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα από το Κορωπί και θα δώσει την ευκαιρία στους scouters που τον έχουν βάλει στο «μάτι», να τον τσεκάρουν σε ένα σπουδαίο τουρνουά της ηλικίας του.

H Aίγυπτος είναι η διοργανώτρια χώρα και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μοζαμβίκη, Νιγηρία και Σενεγάλη ενώ το πρώτο παιχνίδι είναι στις 19 Φεβρουαρίου κόντρα στη Μοζαμβίκη.

fff

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα