Ιωνικός: Επαγγελματίας ο Κυριτσάς

Ιωνικός: Επαγγελματίας ο Κυριτσάς

Newsroom
 Ιωνικός: Επαγγελματίας ο Κυριτσάς

bet365

Ο 19χρονος γκολκίπερ Πέτρος Κυριτσάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ιωνικό.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Πέτρος Κυριτσάς, καθώς ο 19χρονος πορτιέρε του Ιωνικού «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα και τους «μεγάλους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει πως ο Πέτρος Κυριτσάς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Γεννημένος στις 6 Αυγούστου του 2003, ο Πέτρος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και εδώ και αρκετές ημέρες κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Τα εξαιρετικά του προσόντα και ο χαρακτήρας του έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα, όπου θα προπονείται υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Λαρεντζάκη, και δίπλα στους Λευτέρη Χουτεσιώτη, Μπόμπι Αλέν και Γιώργο Χριστοδουλή.

Ο Ιωνικός πάντα ενδιαφέρεται για τις ακαδημίες του και δίνει ευκαιρίες στους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα