Ολυμπιακός: Πού θα σταθεί στην πρόσθετη παρέμβασή του στην υπόθεση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Newsroom
Ολυμπιακός: Πού θα σταθεί στην πρόσθετη παρέμβασή του στην υπόθεση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

bet365

Σε συγκεκριμένους τομείς θα σταθεί ο Ολυμπιακός στην πρόσθετη παρέμβασή του για την υπόθεση του ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που θα εκδικαστεί την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την Πέμπτη τη δική του πρόσθετη παρέμβαση αν του επιτραπεί από τον αθλητικό δικαστή και θα ζητήσει την απόρριψη της ένστασης της ΑΕΚ και την απαλλαγή του Ατρομήτου από κάθε ευθύνη σε σχέση με τον αγώνα στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός θα διευκρινίσει πως θεωρεί υπαίτιο τον διαιτητή Μανούχο διότι δεν άσκησε σωστά τα διαιτητικά του καθήκοντα και γιατί δεν έκανε σωστή μέτρηση που να ανταποκρίνεται στους κανονισμούς της FIFA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον Ολυμπιακό θα προτάξουν πως ο Ατρόμητος δεν ευθύνεται για το ζήτημα των εστιών καθώς οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί την ημέρα του αγώνα δεν καθιστούσαν εφικτή την αποκατάσταση του προβλήματος. Ένα πρόβλημα το οποίο σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους μεγάλωσε με την λανθασμένη μέτρηση από μεριάς του διαιτητή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα