Λουίς Πάλμα: «Θα ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Λουίς Πάλμα: «Θα ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Newsroom
 Λουίς Πάλμα: «Θα ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

bet365

Ο Λουίς Πάλμα του Αρη μίλησε για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα και δεν έκρυψε πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Σε media της χώρας του μίλησε ο Λουίς Πάλμα και μάλιστα ρόλο «δημοσιογράφου» ανέλαβε ο παλαίμαχος διεθνής φορ Κάρλος Κόστλι που τη σεζόν 2012/13 ήταν στη Βέροια. Ο στράικερ των «κίτρινων» αναφέρθηκε κυρίως στο μέλλον του και ο 23χρονος από την Ονδούρα δεν έκρυψε πως θέλει να αγωνιστεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. «Δεν πρόκειται να σας πω ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα. Θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σχολίασε απευθυνόμενος στον Κόστλι που φόρεσε 76 φορές τη φανέλα του πως «πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες, γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Για τον ίδιο και παρότι έπαιζε στη Βίντα είπε ότι «είμαι η Ολίμπια. Εχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της. Θα ήθελα να παίξω εκεί μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη». Η κουβέντα οδηγήθηκε και γύρω από τον συμπατριώτη του Ροντρίγκεζ, που έφυγε πρόσφατα από τον Αρη. Τον ‘σκότωσε’ συναισθηματικά ότι υπήρχαν πολλοί ξένοι και έμεινε εκτός όλων των αγώνων. Το καταλαβαίνω. Προπονούνταν καλά, του είπα ότι θα ερχόταν η ευκαιρία και όταν θα έρθει θα απογειωθεί. Επαιξε μόνο δύο παιχνίδια και η κατάσταση ήταν αρκετά περίπλοκη. Μετά μιλήσαμε και μου είπε ότι ήθελε να γυρίσει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζω να τα πάει καλά». Γ

ια τον ίδιο σχολίασε ότι «πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα