Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή του τόνισε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (13/2) με τον ΠΑΟΚ στις εξέδρες θα βρεθούν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης, σε κανέναν άλλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος, ενώ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια, με τα εκδοτήρια να παραμένουν κλειστά.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Δευτέρα (13/02, 18:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας είχαν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο την φετινή αγωνιστική περίοδο και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική, τον Άρη για την 4η αγωνιστική, την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό για την 20ή αγωνιστική».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα