Χριστοδουλόπουλος: «Στο γήπεδο που ήρθα για πρώτη φορά ως θεατής, να ολοκληρώσω και ως ποδοσφαιριστής»

Χριστοδουλόπουλος: «Στο γήπεδο που ήρθα για πρώτη φορά ως θεατής, να ολοκληρώσω και ως ποδοσφαιριστής»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χριστοδουλόπουλος: «Στο γήπεδο που ήρθα για πρώτη φορά ως θεατής, να ολοκληρώσω και ως ποδοσφαιριστής»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προχώρησε σε μια αποκάλυψη κατά τις δηλώσεις του στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της ΠΑΕ Άρης καθώς το «Κλ. Βικελίδης» ήταν τα πρώτο γήπεδο στο οποίο βρέθηκε ως θεατής λόγω του Αρειανού πατέρα.

Η συμφωνία του Άρη με τον 36χρονο επιθετικό ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και στις πρώτες δηλώσεις του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνεργασία:

«Έκτος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα και το πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής όταν ήμουν μικρό παιδί. Νομίζω ότι θα είναι σημαδιακό. Από τη στιγμή που είναι το πρώτο γήπεδο στο οποίο πήγα ως θεατής, εύχομαι να είναι και το τελευταίο μου σαν ποδοσφαιριστής. Όπως είπα και χθες, θέλω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για περισσότερο. Ο πατέρας μου είναι Αρειανός, το έχω πει και παλιότερα. Ζούσε γι’ αυτή την ομάδα, του άρεσε πολύ, να τον τιμήσουμε κι αυτόν».

Ρωτήθηκε για το κίνητρο που νιώθει:

«Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι καθημερινό το κίνητρο. Από το πώς θα παρουσιαστείς στην προπόνηση έως και τη συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο. Από μόνο του το άθλημα σου δίνει τόσα πολλά και πρέπει πάντα να το ακολουθείς πιστά για να είσαι σοβαρός και ωραίος. Ποσώ μάλλον όταν το συνδυάζεις με μια μεγάλη ομάδα».

Σχετικά με το αν σκοπεύει να δώσει στον Άρη τη δική του ηγετική προσωπικότητα:

«Νομίζω ότι έχουν δει πολλά πράγματα από εμένα στο παρελθόν. Έχω τα στοιχεία μου, προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο. Προσπαθώ επίσης όπου είμαι να τιμώ το ψωμί μου και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα είναι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα