Ολυμπιακός: Την Τετάρτη το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Newsroom
Ολυμπιακός: Την Τετάρτη το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

bet365

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε γνωστό το πότε θα γίνει το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7, 42 χρόνια μετά την ημέρα αυτή της θλίψης και της μνήμης.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00 θα τελεστεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στον χώρο του μνημείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Μία ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και τον ελληνικό αθλητισμό, 42 χρόνια μετά.

Από τη μεριά τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ενημέρωσαν πως θα τιμήσουν τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 την Τρίτη 07/02, δηλαδή μία ημέρα πριν. Όπως γνωστοποιήθηκε από τη Θύρα 7 στην επίσημη σελίδα της στο Instagram θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της 7 την Τρίτη 07/02. Αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό φυσικά στο μνημείο των θυμάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα