Χριστοδουλόπουλος: «Ένιωσα τη χαρά ενός μικρού παιδιού»

Χριστοδουλόπουλος: «Ένιωσα τη χαρά ενός μικρού παιδιού»

Newsroom
Χριστοδουλόπουλος: «Ένιωσα τη χαρά ενός μικρού παιδιού»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνεργασία καθώς υποστήριξε ότι νιώθει το αυξημένο κίνητρο.

Η συμφωνία του Άρη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ο 36χρονος επιθετικός έφτασε σήμερα (6/2) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Απόστολου Τερζή. «Είχα αυξημένο κίνητρο να έρθω στον Άρη και είναι αλήθεια ότι ήθελα πραγματικά πάρα πολύ να επιστρέψω στο ελληνικό Πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και συνέχισε.

«Είμαι εδώ, σεμνά και ταπεινά, ξέρω ότι στο γήπεδο θα πρέπει να είμαι ένα παράδειγμα. Ξέρω επίσης ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε. Νιώθω έτοιμοι να παίξω και πως είμαι καλά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή προέχει να βοηθήσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Να ανέβει η απόδοσή της. Πιστεύω ότι αυτή η επιλογή που κάναμε με τον Άρη θα κρατήσει γι’ αρκετό καιρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα