Ατρόμητος-ΑΕΚ: Τα σίγουρα βήματα και το μέλλον ανάλογα με την στάση των ομάδων

Newsroom
Ατρόμητος-ΑΕΚ: Τα σίγουρα βήματα και το μέλλον ανάλογα με την στάση των ομάδων

bet365

Αναλυτικά τι μπορεί να συμβεί στην υπόθεση των τερμάτων του παιχνιδιού Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Από χθες το απόγευμα, όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλάνε για τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο Περιστέρι, με τα τέρματα στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα, θα κριθεί στα δικαστήρια και είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να τραβήξει αρκετά και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσουν οι δύο ομάδες.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι αύριο, θα έχουν γίνει γνωστές οι κλήσεις σε απολογία για τα ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League, με την εκδίκασή τους να είναι λογικά για αυτή την εβδομάδα. Εκτός βέβαια και αν η κακοκαιρία που ταλαιπωρεί την χώρα, δημιουργήσει προβλήματα και στο συγκεκριμένο κομμάτι της καθημερινότητας.

Η απόφαση, μετά τη συζήτηση που θα γίνει πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, θα εκδοθεί και αυτή άμεσα (από αυθημερών μέχρι και σε 48 ώρες συνήθως), όμως από αυτό το σημείο και μετά, το μέλλον είναι αβέβαιο. Όποια και αν είναι η απόφαση αυτή, θα την δεχθεί η ομάδα που θα βγει ζημειωμένη;

Αν δηλαδή η ΑΕΚ κερδίσει το ματς άνευ αγώνα, θα το δεχθεί ο Ατρόμητος ή θα καταθέσει έφεση για να γίνει εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό; Αν οριστεί να γίνει ο αγώνας σε νέα ημερομηνία, θα το δεχθεί η Ένωση ή θα καταφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ; Πάντως υπάρχει η αίσθηση πως οι «κιτρινόμαυροι» θα δεχθούν όποια και αν η απόφαση αυτή, ακόμα και αν αυτή είναι η διεξαγωγή του ματς.

Επίσης, θα πρέπει να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να υπήρξει προσφυγή ακόμα και στο CAS. Με την επισήμανση όμως οτι δεν επηρρεάζει την επικύρωση της βαθμολογίας και την διεξαγωγή των play offs.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η Super League δεν θα χρειαστεί να περιμένει και αυτή την απόφαση, αλλά θα προχωρήσει με αυτή της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση, θα έχουν τον χαρακτήρα fast track λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα