Λουτσέσκου: «Να μην παίζουμε για το 'εγώ' αλλά για την ομάδα και τότε θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Να μην παίζουμε για το 'εγώ' αλλά για την ομάδα και τότε θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

bet365

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρότι είχε περισσότερες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό (0-0) στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη «NOVA» για το αποτέλεσμα, δείχνοντας μη ικανοποιημένος από την επίδοση κάποιων παικτών ενώ έκανε τόνισε να την μπαίνει μπροστά το «εγώ» αλλά η ομάδα.

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση καθώς δώσαμε τα πάντα αλλά σε κάποιες καταστάσεις όταν το παίρνεις εγωιστικά, δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Πρέπει να βελτιωθούμε, να ωριμάσουμε, να μην δίνουμε προταιρεότητα στα νούμερα αλλά να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και όχι για εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι να παίζεις με 11 ή 14 ή 16. Αν το καταλάβουμε, θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Για ακόμη μία φορά θα πω ότι είναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται "μικρός" στο γήπεδο και να μην το εκμεταλλευόμαστε».

Από την άλλη στη συνέντευξη Τύπου ήταν λακωνικός και δεν ανέφερε πολλά. Συγκεκριμένα είπε:

Για την εμφάνιση του Πασχαλάκη και τις ενέργειες του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, η άποψη μου είναι πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γιατί όταν είσαι εγωιστής, δεν αξίζεις να κερδίσεις. Σήμερα πετάξαμε μια τεράστια προσπάθεια. Όταν φτάνουμε στην αντίπαλη εστία και αντί να δώσουμε την μπάλα στον καλύτερο προωθημένο παίκτη κοιτάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή νούμερα, δεν το αξίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε από αυτό».

Για το από που προκύπτουν αυτά τα φαινόμενα: «Αυτά προκύπτουν από την έλλειψη ωριμότητας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα