Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε πως πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα»

Newsroom
 Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε πως πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν παρθεί η απόφαση για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Στην αποκάλυψη πως συνομίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν αποφασιστεί οριστικά πως δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, προχώρησε ο Γιώργος Σπανός στην εκπομπή Total Football του Open. «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα