Σπανός: «Νοθεύεται η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος»

Σπανός: «Νοθεύεται η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος»

Newsroom
 Σπανός: «Νοθεύεται η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός, ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, τοποθετήθηκε εκ νέου για την αναβολή του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Για «νόθευση» του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο Γιώργος Σπανός, με νέα του τοποθέτηση στο ΣΠΟΡ FM ύστερα από εκείνη που έκανε αμέσως μετά την αναβολή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. Οπου και ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών στάθηκε στο ότι μέχρι στιγμής δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα στο γήπεδο της ομάδας του. «Στις 5:00 μετά από επιθεώρηση που έκανε ο διαιτητής όταν κλήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιθεωρήσει το τέρμα πως υπολείπεται κάποιους πόντους. Εν συνεχεία, ενημερώθηκα εγώ από τους ανθρώπους της ομάδας μας ότι μας ζητήθηκε να επιλυθεί το πρόβλημα. Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος κάναμε ότι ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί το πρόβλημα καθώς έχουμε και ακραίες καιρικές συνθήκες στο Περιστέρι. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, μετρήθηκαν ξανά οι δύο εστίες μετά τις παρατηρήσεις του διαιτητή. Η μια ήταν κανονικότατη χωρίς κάποιο πρόβλημα (σ.σ. αυτή που βλέπουμε από τον τηλεοπτικό δέκτη αριστερά). Η δεύτερη εστία μετρήθηκε σε τέσσερα σημεία και στα δύο ήταν κανονική και στα άλλα δύο βρέθηκε μια μικρή απόκλιση, την όποια ως ΠΑΕ Ατρόμητος αμφισβητούμε. Θεωρώ ότι το 2023 όταν όλοι λέμε ότι θέλουμε ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, να ψάχνει μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ προσκόμματα για να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι και να το πάρει με άλλο τρόπο, νομίζω ότι το μόνο που κάνουμε είναι να τορπιλίζουμε το ίδιο το προϊόν», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ο Ατρόμητος θα καταθέσει αντιρρήσεις. Το θέμα έχει πάει στον αθλητικό δικαστή. Εχει κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα θα κριθεί το θέμα στον αθλητικό δικαστή, εκεί όπου θα καταθέσουμε τις θέσεις μας. Δεν έγινε το παιχνίδι για 1-1,5 πόντο σε ένα σημείο που ήταν κοντύτερο το τέρμα κατά τον διαιτητή. Αυτό γράφεται και στο φύλλο αγώνα. Λες και όλα τα γήπεδα της χώρας είναι άριστα και άψογα. Μιλάμε για γήπεδο όπου έχουν διεξαχθεί 15 παιχνίδια, παίζουν οι μικρές εθνικές ομάδες και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα».

Κλείνοντας σχολίασε πως «άλλο το να βάλουμε έναν ποδοσφαιριστή τιμωρημένο, αυτό είναι κανονισμός. Να καθόμαστε όμως στο 2023 να μετράμε με μεζούρα την απόσταση των δοκαριών από την γραμμή και να έχουμε έναν πόντο διαφορά με αντίξοες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την Αττική και το Περιστέρι και να λέμε ότι δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος νοθεύει η συγκεκριμένη ένσταση. Δεν έχει ξανασυμβεί σε εμάς αυτό. Εχουμε παίξει 15 παιχνίδια και κανένας αντίπαλος δεν έχει διατυπώσει το παραμικρό πρόβλημα για το γήπεδό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα