ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με Αουγκούστο και Ντάντας στον άξονα ο «Δικέφαλος»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με Αουγκούστο και Ντάντας στον άξονα ο «Δικέφαλος»

bet365

Ο Τιάγκο Ντάντας πήρε φανέλα βασικού για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας. Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Στον άξονα επιστρέφει ο Αουγκούστο με παρτενέρ τον Ντάντας, ενώ μεσοεπιθετικά οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι γνωστές, με Άντρια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι για πρώτη φορά ο Τόμας Κεντζιόρα, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Τάισον λόγω ενοχλήσεων. Στο απουσιολόγιο των «ασπρόμαυρων» παραμένουν οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μούργκ, Λύρατζης και Κούρτιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα