Παναθηναϊκός: Με βασικούς για πρώτη φορά τους Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι κόντρα στην Λαμία

Παναθηναϊκός: Με βασικούς για πρώτη φορά τους Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι κόντρα στην Λαμία

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Με βασικούς για πρώτη φορά τους Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι κόντρα στην Λαμία

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε σήμερα να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία και τους τρεις παίκτες που απέκτησε η ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει για πρώτη φορά φέτος εκτός ενδεκάδας τον Σεμπαστιάν Παλάσιος χρησιμοποιώντας στην θέση του Ντανιέλ Μαντσίνι ενώ παράλληλα κάλυψε το κενό του τιμωρημένου Κουρμπέλη με την χρησιμοποίηση του Κλέινχεϊσλερ για πρώτη φορά στον χώρο του κέντρου. Και οι δύο παίκτες ξεκινούν βασικοί για πρώτη φορά με την φανέλα του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, που ξεκινάει στις 17:00.

Από κει και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε κάτω από την εστία τον Μπρινιόλι. Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τοποθέτησε τους Σένκεφελντ και Σάρλια ενώ στα άκρα της άμυνας έβαλε τους Βαγιαννίδη και Πούχατς.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Ρούμπεν Πέρεθ μαζί με τους Τσέριν και Κλέινχεϊσλερ ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μπερνάρντ και Μαντσίνι. Στην κορυφή αυτής θα είναι ο Ιωαννίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σπόραρ, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Σάντσες, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Παλάσιος, Καμπετσής και Τσόκαϊ, Χουάνκαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα