Αρης: Βαρύ κλίμα για τον Πάρντιου!

Αρης: Βαρύ κλίμα για τον Πάρντιου!

Αρης: Βαρύ κλίμα για τον Πάρντιου!

bet365

Η ήττα του Αρη στη Νεάπολη από τον Ιωνικό, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, βάζει για τα καλά στο... κάδρο της αμφισβήτησης τον Άλαν Πάρντιου με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο και να οδηγείται στην έξοδο.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι Άρης και Άλαν Πάρντιου θα συζητήσουν άμεσα το μέλλον της συνεργασίας τους καθώς το κλίμα είναι βαρύ για τον Βρετανό τεχνικό και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Άλαν Πάρντιου υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση. Προφανέστατα αυτή θα ληφθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη και δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει άμεσα μια συζήτηση με τον Βρετανό τεχνικό αναλόγως της οποίας θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στη τεχνική ηγεσία ή όχι.

Στον 61χρονο αναγνωρίζεται ότι στο τελευταίο διάστημα κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες συνθήκες με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς οι οποίοι προκάλεσαν αλλοίωση του ρόστερ, ειδικά στα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά όμως του καταλογίζουν ότι αντί η ομάδα να κάνει βήματα προόδου, κάνει βήματα προς τα πίσω και κυρίως εκτιμούν ότι απουσιάζει το αγωνιστικό σχέδιο.

Εν τέλει, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία δεν φαίνεται να είναι πολλές. Αν δηλαδή υπήρχε πιθανότητα αναστροφής του κλίματος, είναι φανερό ότι, η ήττα από τον Ιωνικό το έκανε ακόμη χειρότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα