Πάρντιου: «Δεν έχω πολλές λύσεις, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά αν είναι πλήρης»

Πάρντιου: «Δεν έχω πολλές λύσεις, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά αν είναι πλήρης»

Newsroom
Πάρντιου: «Δεν έχω πολλές λύσεις, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά αν είναι πλήρης»

bet365

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε ότι τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών έχουν αλλοιώσει την εικόνα του Άρη.

Ο Βρετανός τεχνικός στάθηκε αρκετά στις συνθήκες διεξαγωγής της προετοιμασίας αλλά και στη σταδιακή επιστροφή των τραυματισμών. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με καλή φυσική κατάσταση. Αντίθετα εμείς έχουμε ακόμα κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και περιμένουμε περισσότερα από αυτούς στη συνέχεια», είπε και ρωτήθηκε για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του μακριά από το «Κλ. Βικελίδης». «Είναι μία αλήθεια. Προσπαθήσαμε, είχαμε να διαχειριστούμε κάποιες απώλειες όπως για παράδειγμα τον Λούις Πάλμα τον οποίον περιμένουμε ή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίο δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω».

Όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τη δυσκολία της ομάδας του στο γκολ ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου παραμένει «άσφαιρη» από τα τέλη του περασμένου χρόνου. «Είναι αλήθεια και αυτό. Παίξαμε κάποια δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Περιμένουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν».

Σε ερώτηση για το αν επιμένει ότι ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει θέση στην τετράδα απάντησε ότι… «αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν είναι διαθέσιμο όλοι οι παίκτες. Περιμένω ότι θα πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό». Σχετικά με το ντεμπούτο του Λούκας Ρουπ απάντησε ότι… «είχε να παίξει αρκετούς μήνες και χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες. Μόνο ο Καμαρά έκανε τη διαφορά από τους παίκτες που μπήκαν μέσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα