Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου

 Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου

bet365

Ακόμα ένα ντέρμπι, μερικές ακόμα ανακοινώσεις και διαρροές. Αφόρητη βαρεμάρα. Να δούμε από μπάλα τι θα δούμε στην Τούμπα. Με τα υπόλοιπα ουδείς ασχολείται.

Πιστεύω πως το να πέφτουν τα φώτα πάνω στον διαιτητή ενός ντέρμπι πριν καν αυτό ξεκινήσει είναι πολύ καλό για τους παίκτες των δύο καθώς όλοι εστιάζουν κάπου αλλού. Δεν κάνω πλάκα. Μάλιστα στην περίπτωση του (υπερδιάσημου) Κρούζλιακ που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας η χρησιμότητα μια τέτοιας επιλογής απλώνεται σε ολόκληρο το "στρατόπεδο" καθεμιάς από τις δύο ομάδες. Είμαι σίγουρος πως ότι και αν συμβεί (εκτός από καμία κρύα σούπα και ισοπαλία) από τώρα οι επικοινωνιακοί "κομάντο" κάθε πλευράς έχουν έτοιμες τις δικαιολογίες. Κρατάμε το θετικό δηλαδή. Δουλίτσα να υπάρχει...

Δεν ξερω πόση και τι είδους μπάλα θα δούμε την Κυριακή. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, εκεί που είναι οι δύο ομάδες, να βγει κάτι καλό ακόμα και αν στα μάτια μου υπάρχει ευδιάκριτο φαβορί και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ.

Παρ' όλα αυτά είναι σαφές πως -διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές στις αντιδράσεις τους με αφορμή τον ορισμό του Σλοβάκου- ότι και οι δύο έχουν τις ανησυχίες τους. Όχι για τον διαιτητή, αλλά περισσότερο για τον εαυτό τους σε αυτή τη φάση. Αλλά προτιμούν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα της διαιτησίας και γενικότερα να εστιάζουν σε εκτός πραγματικού ποδοσφαίρου θέματα προκειμένου να συσπειρώσουν τον κόσμο τους.

Κάτι πολύ πιο ζορικο για τον Ολυμπιακό που προσπαθεί ακόμα να τα βρει με τον (καλό) εαυτό του και σαφώς πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ που είναι και σε καλύτερο φεγγάρι και παίζει στο σπίτι του. Με όσες ανησυχίες προκύπτουν και από αυτό βέβαια και αποτυπώνονται στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το συμπέρασμα που προκύπτει από αυτές τις pre game καταστάσεις είναι ότι, με κάποιο τρόπο που αφορά το σύμπαν μέσα στο οποίο ζουν οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστεύουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους. Όχι απλά ο ποδοσφαιρικός, αλλά πιθανότατα η ανθρωπότητα ολόκληρη. Πως κάθονται όλοι και περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις και τις διαρροές τους. Ότι αν υπήρχαν ακόμα εφημερίδες (όπως κάποτε) μπορεί να έβγαζαν και... παράρτημα.

Δεν θέλω να κόψω το μεροκάματο κανενός αλλά φίλοι μου αγαπημένοι...στην ουσία , ουδείς ασχολείται. Ουδείς κανονικός άνθρωπος εννοώ. Ουδείς, πάνω από δέκα δευτερόλεπτα που του αρκούν για να διαβάσει τον τίτλο (ούτε καν στο παραγράφους) μια ανακοίνωσης. Το πουλάκι του πραγματικού ενδιαφέροντος, για αυτά που λέτε, έχει πετάξει από καιρό. Όπως στρώσετε κοιμάστε κύριοι.

Και το ντέρμπι θα γίνει και μακάρι να τελειώσει και να μην μας ταλαιπωρεί για ώρες, αλλά και να μην τελειώσει δεν θα είναι το πρώτο στην πρωταθληματάρα μας. Ούτε για αυτό δεν γινόμαστε πλέον θέμα ως χώρα. Και άλλα ντέρμπι (και πολλά) θα γίνουν αυτή τη σεζόν και άλλοι ξένοι διαιτητές θα έρθουν που ΔΕΝ θα είναι στην elite κατηγορία, γιατί οι καλοί αν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα θα το κάνουν για διακοπές με δικά τους λεφτά και όχι για να κολλήσουν ένσημο στο ποδοσφαιρικό κατσικοχώρι.

Οκ αυτά θα τα ξαναδούμε πάλι και πάλι. Και στο φινάλε μια χαρά θα τελειώσει και το πρωτάθλημα όσες γραφικότητες και αν δούμε επειδή θα συμπέσουν τα πλέι οφ με την προεκλογική περίοδο (γλέντια!).

Οπότε αν περιμένουμε να δούμε κάτι (πραγματικά) την Κυριακή είναι τη μπάλα σας και όχι τα κουβαδάκια σας. Και είναι κρίμα που δεν εστιάζουμε τόσο σε αυτό γιατί και οι δύο έχουν την ποιότητα για ένα κανονικό ντέρμπι. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ γι αυτό θα μιλάμε και όχι για δακρύβρεχτες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα