Άρης: Άγνοια για το ενδιαφέρον της Γκοΐας για Ιτούρμπε

Άρης: Άγνοια για το ενδιαφέρον της Γκοΐας για Ιτούρμπε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Άγνοια για το ενδιαφέρον της Γκοΐας για Ιτούρμπε

bet365

Ο Άρης και ο Ιτούρμπε τονίζουν πως δεν γνωρίζουν κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον της Γκοΐας που προέκυψε από την Βραζιλία.

«Φρένο» στα δημοσιεύματα από την χώρα του... καφέ βάζουν οι «κίτρινοι», αφού τόσο εκείνοι όσο και ο ίδιος ο Παραγουανός ποδοσφαισιστής δηλώνουν άγνοια για το ενδιαφέρον της Γκοΐας.

Τα μέσα από την Βραζιλία έφερναν μάλιστα την υπόθεση σε στάδιο ολοκλήρωσης, αφού τόνιζαν πως ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει εκεί για να τελειώσει η μεταγραφή του, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν φαίνεται να ισχύει σύμφωνα τόσο με τον Άρη όσο και με τον ίδιο τον Ιτούρμπε.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Παραγουανού εξτρέμ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και πως ο Άρης δεν έχει πλέον την δυνατότητα να πάρει δανεικούς ή να κάνει κανονικές μεταγραφές, αφού έληξε η μεταγραφική περίοδος και μπορεί να πάρει μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα