Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ροσάριο ο Λοβέρα σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Newsroom
Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ροσάριο ο Λοβέρα σύμφωνα με τους Αργεντινούς

bet365

Για την επιστροφή του Μάξι Λοβέρα στη Ροσάριο Σεντράλ από τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο οι Αργεντινοί.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του σχεδόν 3,3 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μάξι Λοβέρα από την Ροσάριο Σεντράλ ωστόσο μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα στους «ερυθρολεύκους».

Την τρέχουσα σεζόν έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στον Ιωνικό αλλά σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα της Ροσάριο Σεντράλ.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος της πατρίδας του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τον αποκτήσει (σήμερα, 02/02 η τελευταία μέρα μεταγραφών στην Αργεντινή) προκειμένου να τον φέρει πίσω στη χώρα.

Μάλιστα αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η απόκτησή του. Στην πρώτη του θητεία είχε 68 ματς με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα