ΟΦΗ: «Πρώτη» για Χριστογεώργο με τους Κρητικούς

ΟΦΗ: «Πρώτη» για Χριστογεώργο με τους Κρητικούς

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: «Πρώτη» για Χριστογεώργο με τους Κρητικούς

bet365

Για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΟΦΗ προπονήθηκε ο Νίκος Χριστογεώργος που αποκτήθηκε πριν από λίγες ώρες.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει δικό του τον Λουίζ Φελίπε για την κορυφή της επίθεσης αλλά προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη, αυτή του Νίκου Χριστογεώργου.

Συγκεκριμένα, η αποχώρηση του Στίβενς άφησε ανοιχτή τη θέση του τερματοφύλακα πίσω από τον Μανδά και ο άλλοτε πορτιέρε του Παναθηναϊκού ήταν ο εκλεκτός της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο νεαρός άσος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα χρώματα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίκο Χριστογεώργο, να συμμετέχει στην προπόνηση, συνεχίστηκε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (3/2), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα