Mάγκνουσον: Στόχος το παιχνίδι με τον Άρη

Mάγκνουσον: Στόχος το παιχνίδι με τον Άρη

Νίκος Αθανασίου
Mάγκνουσον: Στόχος το παιχνίδι με τον Άρη

bet365

Μία τενοντίτιδα καθυστέρησε την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος αναμένεται να... φορτσάρει από την Παρασκευή, ώστε να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον παραμένει στα... pits από τις 8 Ιανουαρίου όταν και υπέστη θλάση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ισλανδός στόπερ αναμένονταν να είναι έτοιμος στο τέλος του προηγούμενου μήνα αλλά μία τετοντίτιδα τον κράτησε πίσω, με αποτέλεσμα να είναι εκτός και για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λαμία στη Λεωφόρο.

Ο διεθνής άσος αναμένεται την Παρασκευή να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Άρη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής(12/2) της Super League.

Η απουσία του Μάγκνουσον είναι εμφανές στα πρόσφατα παιχνίδια των ''πρασίνων'' και η επιστροφή του θα δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο κομμάτι της ανάπτυξης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα