Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάγκνουσον, πρόβλημα και ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάγκνουσον, πρόβλημα και ο Χουάνκαρ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάγκνουσον, πρόβλημα και ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του Παναθηναϊκός υπέστη θλάση στη γάμπα και χάνει τα επόμενα παιχνίδια. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Χουάνκαρ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σαν να μην έφτανε στον Παναθηναϊκό η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήρθαν να προστεθούν και προβλήματα τραυματισμών. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια Κυπέλλου με Βόλο και ΠΑΟΚ και για τα ματς του πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα και τον ''δικέφαλο του βορρά''. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου.

Από κει και πέρα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο. Θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο την Τετάρτη και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Το κενό του θα καλύψει ο Τιμοτέους Πούχατς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα