Βόλος: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Κάτσε

Βόλος: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Κάτσε

Newsroom
Βόλος: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Κάτσε

bet365

Παίκτης του Βόλου και επίσημα είναι ο Έργκους Κάτσε, με τον 29χρονο Αλβανό μέσο να εντάσσεται άμεσα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα από το Gazzetta, ο Βόλος είχε στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Πανεβέζις της Λιθουανίας.

Η υπόθεση του 29χρονου Αλβανού χαφ προχώρησε για τον Βόλο με τον παίκτη να υπογράφει και να ανακοινώνεται από τους κυανέρυθρους.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μέσου, Εργκους Κάτσε.

Ο Κάτσε, ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα.

Ο Κάτσε έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Λάρισας και Αρη, ενώ έχει περάσει και από την Βέροια, την Βικτόρια Πλζεν και την Παρτιζάνι.

Στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στη Λιθουανική Πανεβέζους όπου είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Εργκους Κάτσε στην οικογένεια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα