Από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά

Newsroom
Από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος ήρθαν σε συμφωνία λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Αγκιμπού Καμαρά θα συνεχίσει στο Περιστέρι ως το τέλος της σεζόν.

Στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και παράλληλα κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ομάδα του Περιστερίου θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ικανός στο σκοράρισμα, αλλά και στην δημιουργία γκολ και θα επιδιώξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη περίοδο (έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας).

Ετσι ο 21χρονος χαφ που μετρά φέτος 11 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σκόραρε στο καλοκαιρινό 2-2 της Μπρατισλάβας) θα συνεχίσει στο Περιστέρι μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα