Άρης: «Η Σαπρίσα απέρριψε την πρόταση του Άρη για τον Ζαμόρα»

Άρης: «Η Σαπρίσα απέρριψε την πρόταση του Άρη για τον Ζαμόρα»

Newsroom
Άρης: «Η Σαπρίσα απέρριψε την πρόταση του Άρη για τον Ζαμόρα»

bet365

Ο Άρης έπαψε να ασχολείται με την περίπτωση του Άλβαρο Ζαμόρα από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκη η υπόθεση του Κοσταρικανού επιθετικού ενώ σύμφωνα με τη «La Nacion» η Σαπρίσα απέρριψε την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Ο Άρης κινήθηκε για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού καταθέτοντας επίσημη πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική option αγοράς στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα η οποία έχει τα δικαιώματα του. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ανέδειξαν την οικονομική διαφορά και από τη στιγμή που κρίθηκε ότι αυτή ήταν αδύνατο να καλυφθεί, οι «κίτρινοι» έπαψαν να ασχολούνται με την υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Nacion», η ομάδα της Κόστα Ρίκα απέρριψε την πρόταση της ελληνικής ομάδας καθώς επίσης και αντίστοιχη τουρκικού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα