Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού την τελευταία στιγμή

Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού την τελευταία στιγμή

Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού την τελευταία στιγμή

bet365

Στην τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να ανακοινώσει από έναν έως τέσσερις ποδοσφαιριστές!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Κανός, με τον παίκτη να είναι από χθες στην Ελλάδα, αλλά δεν θα μείνουν μόνο εκεί όπως φαίνεται.

Από χθες το βράδυ, στην Τουρκία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι από τις ομάδες που διαπραγματεύονται για τον Γκουστάβο Ενρίκε της Φενέρμπαχτσε. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος είναι στόπερ φυσικά και έχει ύψος 1.96 μέτρα και 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ στη Φενέρ. Ο παίκτης ανήκει στη Φλαμένγκο και είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία.

Στην Τουρκία, λένε επίσης, ότι η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει δικό της τον Ζίμερ Μπιτίκι. Ο 26χρονος εξτρέμ της Κόνιασπορ συνδέεται με το deal για το δανεισμό του Μπουχαλάκη. Ο διεθνής Κοσοβάρος μένει ελεύθερος και στο Λιμάνι φέρεται ότι θέλουν να τον κάνουν δικό τους από τώρα, ώστε να ενισχύσουν σημαντικά τα φτερά τους.

Επίσης, στην ιταλία, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός της Σαλερνιτάνα είναι προς την έξοδο από το σύλλογο που πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο ΠΑΟΚ έχει «παίξει» για την περίπτωσή του αλλά φαίνεται ότι δεν... παίζει μόνος του. Πάντως, από τον Ολυμπιακό αργότερα διέψευσαν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ποιοι φεύγουν

Πάντως, το ρόστερ της ομάδας για να δεχτεί νέα πρόσωπα θα πρέπει και κάποιοι να φύγουν, καθώς μιλάμε για μια ομάδα που έχουν περάσει από τα αποδυτήριά της φέτος ουκ ολίγοι παίκτες.

Ο Βατσλίκ οδεύει προς τη Χάντερσφιλντ, ο Ντε Λα Φουέντε θα συνεχίσει στην Χαλ, υπάρχει συμφωνία με την Κόνιασπορ για το δανεισμό (χωρίς οψιόν) του Μπουχαλάκη και θα γίνει προσπάθεια να δοθεί δανεικός κι ο Αγκιμπού Καμαρά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα