«Ασπίδα» Ντέμη σε Κατσουράνη για την επίθεση από την ΑΕΚ: «Είναι αστείο να το λέμε» (vid)

Newsroom
«Ασπίδα» Ντέμη σε Κατσουράνη για την επίθεση από την ΑΕΚ: «Είναι αστείο να το λέμε» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την πολυσυζητημένη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο και έβαλε... πλάτη για τον Κώστα Κατσουράνη.

Η φάση με το Αθανασιάδη και τον Φαμπιάνο από το προχθεσινό ματς στην OPAP Arena έχει σηκώσει αρκετά μεγάλη κουβέντα για το αν τελικά ήταν πέναλτι ή όχι. Κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως ο σχετικός κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος για το τί πραγματικά ισχύει...

Στην χθεσινή Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Πάγκος εξέφρασαν την δική τους εκτίμηση σχετικά, έχοντας μιλήσει με διαιτητές και τόνισαν πως το όλο θέμα επικεντρώνεται στο γόνατο του τερματοφύλακα της ΑΕΚ και το αν θα μπορούσε να μην το χρησιμοποιήσει.

«Αν δεν υπήρχε η γονατιά, δεν θα ασχολιόμασταν πολύ. Το θέμα είναι τί ερμηνεία δίνει ο κανονισμός. Το θέμα είναι αν το πόδι του Αθανασιάδη είναι σε νορμάλ θέση. Κάθισα και σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι σε φυσική θέση. Το να επιβάλουμε στον τερματοφύλακα να πηδήξει επί τόπου είναι αφύσικο», είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει διαιτησία που να ευνόησε κάποια ομάδα» και πως τελικά συμφωνεί με την απόφαση τόσο του διαιτητή, όσο και του VAR.

Ασπίδα σε Κατσουράνη

Εκεί όμως που ήταν ξεκάθαρος, ήταν στην επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης από την ΑΕΚ σχετικά με την θέση που εξέφρασε πως η συγκεκριμένη φάση ήταν πέναλτι.

«Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε η ομάδα μου, επειδή ο Κατσουράνης είπε οτι είναι πέναλτι, έβγαλε ανακοίνωση... Η θέση της ΑΕΚ ήταν πως ο Κατσουράνης είναι μέλος μηχανισμού προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ. Είναι αστείο να το λέμε, έτσι; Να ενημερώσω πως υπάρχουν άνθρωποι που απλά λένε την γνώμη τους. Αν η ΑΕΚ δεν συμφωνεί με την γνώμη του Κατσουράνη, καλά κάνει και δεν συμφωνεί. Και εγώ μπορεί να έχω διαφορετική γνώμη. Και εγώ αλλιώς το είδα στην αρχή, αλλά ψάχνοντας το κανονισμό, το είδα αλλιώς. Δεν πάει να πει οτι ο Κατσουράνης επειδή είπε οτι είναι πέναλτι, είναι εχθρός μας και είναι μέρος προπαγάνδας. Να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Και το βλέπω από παντού, το βλέπω από Λουτσέσκου που λέει για την Αθήνα. Δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο. Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, ας μην το χαλάσουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα