Μπαρτόλο: «Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ, έχω πολύ έντονα συναισθήματα»

Newsroom
Μπαρτόλο: «Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ, έχω πολύ έντονα συναισθήματα»

bet365

Ο σκόρερ της νίκης του Αστέρα επί του Παναθηναϊκού, Χουλιάν Μπαρτόλο δεν έκρυψε την χαρά του για το όμορφο τέρμα που πέτυχε τονίζοντας πως έχει πολύ έντονα συναισθήματα.

Αναλυτικά ο Μπαρτόλο μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ! Βρήκα την μπάλα “γεμάτη” και είχα την τύχη να σκοράρω στη συγκεκριμένη φάση. Είναι ακόμη πιο καλό ότι σκόραρα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ήταν το πρώτο γκολ για μένα στον Αστέρα και πραγματικά νιώθω πολύ ωραία μετά από αυτό».

Για το πως νιώθει: «Αυτή τη στιγμή έχω πολύ έντονα συναισθήματα! Ήθελα να σκοράρω με τον Αστέρα και το κατάφερα. Η σεζόν δεν ήταν καλή για μένα ως τώρα, γιατί είχα τραυματισμούς κι έμεινα πίσω. Το χρειαζόμουν, λοιπόν, αυτό το γκολ».

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: «Στις προπονήσεις έχω δοκιμαστεί στη θέση που παίζει ο Σάντα Φε, αν και έχουμε κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες. Αυτό έγινε σήμερα, όταν πέρασα στη θέση του. Μπορώ να παίξω ως “8άρι”, ανταποκρίνομαι καλά. Αυτό έκανα κι όλα πήγαν καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα