Βέλιτς: «Δύναμη για εμάς είναι η αξιοπρεπής εμφάνισή μας»

Newsroom
Βέλιτς: «Δύναμη για εμάς είναι η αξιοπρεπής εμφάνισή μας»

bet365

Για τον τρόπο που ηττήθηκε ο Λεβαδειακός μίλησε ο Γιασμίνκο Βέλιτς μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παρά τις ευκαιρίες και την πίεση, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την Τούμπα και ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιασμίνκο Βέλιτς μίλησε στη «Nova» για το παιχνίδι και τους λόγους της ήττας από τον Δικέφαλο.

Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο γκολ χωρίς να πάρει βαθμό στην Τούμπα: «Οξύμωρο το γεγονός πως πετύχαμε δύο γκολ και δεν πήραμε τίποτα. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι, κάτι που το θέλαμε. Βάλαμε δύο γκολ στην Τούμπα, αλλά δεν αποφύγαμε εύκολα λάθη που κάναμε και δεχτήκαμε τα γκολ του ΠΑΟΚ. Έγινε η προσπάθεια, ωραίο ματς, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δύναμη για εμάς είναι η εμφάνισή μας. Ήταν αξιοπρεπής. Φάγαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύσουμε. Ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, μας έλειψε η καλή τελική ενέργεια. Δεχτήκαμε γκολ που μας στοίχισε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε δύο περιπτώσεις να βρούμε κι άλλο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα