Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Πούχατς, Βαγιαννίδης και Σένκεφελντ

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Πούχατς, Βαγιαννίδης και Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Πούχατς, Βαγιαννίδης και Σένκεφελντ

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ διατηρούνται στο αρχικό σχήμα οι Βαγιαννίδης και Πούχατς.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξεκινά τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Τρίπολη. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, με τον Τσοκάι να μένει εκτός ενδεκάδας, μετά τη μετατόπιση του Δημήτρη Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά:

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Πούχατς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Σάρλια στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή ο Σπόραρ.

Στο πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Κλέινχεισλερ, Σάντσες, Πούγγουρας, Μαντσίνι, Τσοκάι και Κώτσιρας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα