Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν για το πρωτάθλημα»

Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν για το πρωτάθλημα»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν για το πρωτάθλημα»

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Βυτίνα κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για την Τρίπολη και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να κάνουν τα πάντα για τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα το βράδυ στη Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στη κορυφή της βαθμολογίας. Κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Βυτίνα, δεκάδες οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, φώναξαν συνθήματα και μεταξύ άλλων είπαν τα εξής:

«Ήρθαμε να σας πούμε ότι σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας ως το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μας έχετε κάνει περήφανους με την πορεία στον πρώτο γύρο, τα παιδιά πηγαίνουν ξανά χαρούμενα στο σχολείο και παρά την κοιλιά που κάναμε είμαστε δίπλα σας. Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν και όλοι μαζί θα φτάσουμε πρώτοι ως τον τερματισμό...".

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα