Παναθηναϊκός: «Δεν θέλησε την επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου», σύμφωνα με την «O Jogo»

Παναθηναϊκός: «Δεν θέλησε την επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου», σύμφωνα με την «O Jogo»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «O Jogo», ο Παναθηναϊκός απέρριψε το ενδεχόμενο δανεισμού του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Αρνητικό στο ενδεχόμενο δανεισμού του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μέχρι το τέλος της σεζόν παρουσιάζει η «O Jogo» τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έψαξε διέξοδο για τον 21χρονο Έλληνα μέσο ο οποίος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρούμπεν Αμορίμ και υποχώρησε στην ιεραρχία των χαφ, με το Τριφύλλι να αποτελεί τη μοναδική διαθέσιμη επιλογή καθώς ο παίκτης δεν μπορεί να ενταχθεί σε τρίτο διαφορετικό κλαμπ στη σεζόν.

Ωστόσο, οι Πράσινοι φέρεται να απέρριψαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για 4 εκατομμύρια ευρώ στους Λουζιτανούς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως «ο ελληνικός σύλλογος εκτιμά τον παίκτη, αλλά επιλέγει να δώσει βαρύτητα και ρόλο στο ρόστερ στους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με το κλαμπ».

Όπως όλα δείχνουν, μετά και την επιστροφή του μέσου, Ντανιέλ Μπραγκάνσα, ο «Sotiris» θα πάρει χρόνο συμμετοχής από δω και στο εξής στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

Μέχρι τώρα, ο διεθνής μέσος έχει καταγράψει 14 εμφανίσεις με τα Λιοντάρια, πριν παραγκωνιστεί από τον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος φέρεται να είχε παράπονα από τον Αλεξανδρόπουλο στον τομέα του positioning και του passing game.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα