Ζοάο Πέδρο: Ενα γκολ, δύο πανηγυρισμοί, ισάριθμα «μηνύματα» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ζοάο Πέδρο: Ενα γκολ, δύο πανηγυρισμοί, ισάριθμα «μηνύματα» (vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός έφυγε με μία πολύτιμη νίκη από το Βόλο και ο 26χρονος φορ που βρήκε δίχτυα «έστειλε» πάλι το... διπλό του «μήνυμα».

Με το υπερπολύτιμο 3-2 στις... αποσκευές του έφυγε το Σάββατο (28/1) ο Παναιτωλικός από το Πανθεσσαλικό, καθώς επικράτησε του Βόλου και διατήρησε την επαφή του με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Εκ των σκόρερ του ήταν ο Ζοάο Πέδρο αφού ο 26χρονος φορ ευστόχησε στο 68' από τα 11 βήματα και έδωσε τότε στο club αέρα ενός τέρματος (1-2), εξέλιξη που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη/ανατροπή του.

Αμέσως μετά πανηγύρισε προς το κόρνερ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, που δύναται να ειπωθεί πως είναι δύο διαφορετικές αντιδράσεις που αποτελούν όμως το σήμα κατατεθέν του.

Αρχικά λοιπόν έβαλε τα χέρια του πίσω από τα αυτιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει το «μήνυμα» προς την εξέδρα και τους φίλους της ομάδας ότι τους «ακούει» έστω και νοερά και είναι κάτι που έχει καθιερώσει από τον καιρό που έπαιζε στην Τουρκία.
...

Αμέσως μετά γύρισε προς την κάμερα και με το δάχτυλό του έδειξε το κεφάλι του, κάτι που σημαίνει πως για εκείνον, και όχι μόνο, όλα «είναι θέμα μυαλού». Να είσαι συγκεντρωμένος δηλαδή.

Οπως και έχει μπει για τα καλά ο Πορτογάλος στράικερ το 2023, όπου βρήκε δίχτυα και κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ήταν «μέσα» και στο γκολ του Φεντερίκο Ντουάρτε όταν και ο συμπατριώτης του άνοιξε το σκορ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα