Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού έφτασε τα 9 γκολ στο Πρωτάθλημα και έχει σκοράρει 5 φορές στα τελευταία 6 ματς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού έφτασε τα 9 γκολ στο Πρωτάθλημα και έχει σκοράρει 5 φορές στα τελευταία 6 ματς (vid)

bet365

Ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού έχει βρει δίχτυα σε 5 ματς από τα 6 τελευταία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα και είναι πια 2ος σκόρερ στη Stoiximan Super League.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποκτήθηκε είτε για να... κοντράρει αγωνιστικά τον Αραμπί είτε ακόμα και για βασικός φορ του Ολυμπιακού. Σε αυτό το διάστημα έχει καθιερωθεί ως Νο1 φορ της ομάδας του Ολυμπιακού και παρότι υπάρχουν στιγμές που έχει ορισμένες κακές αποφάσεις είτε σε μεταβιβάσεις είτε σε τελικές ενέργειές του σε αυτή τη φάση έχει καταφέρει να είναι ο 2ος κορυφαίος φορ της Λίγκας με 9 γκολ στο ενεργητικό του (οι Λιβάϊ Γκαρσία και Καρέλης έχουν 10 τέρματα και είναι στην πρώτη θέση, ο Αϊτόρ είναι 4ος με 8 τέρματα και ο Πινέδα 5ος με 7).

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Μπακαμπού από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά και έως σήμερα φυσικά έχει σκοράρει 5 φορές σε έξι αναμετρήσεις Πρωταθλήματος. Έχει βρει δίχτυα δηλαδή 5 φορές στα τελευταία έξι παιχνίδια της Λίγκας. Είχε ένα σερί σκοράροντας με Αστέρα, Ιωνικό και Βόλο, δεν είχε τέρμα με τον Άρη και μετά το γκολ του στο 1-1 με τον Ατρόμητο σκόραρε και στο 2-1 με τον ΟΦΗ.

Ο Μπακαμπού μάλιστα αυτή τη φορά είχε... αντίστροφή πορεία με τον Αραμπί. Στον α' γύρο και το 1-2 στο Γεντί Κουλέ ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα βάζοντας το νικητήριο τέρμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Αραμπί - που δεν είχε βέβαια γκολ στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός του α' γύρου - που έβαλε το... χρυσό τέρμα της νίκης.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει 22 ματς φέτος με 9 γκολ και 2 ασίστ. Από αυτά τα παιχνίδια τα 19 είναι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό έχει 9 γκολ και 1 ασίστ, όλα στο Πρωτάθλημα.

Τα γκολ του Μπακαμπού στα τελευταία ματς

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα