ΑΕΚ: «Η ανακοίνωση του Άρη εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ γύρω;»

Newsroom
ΑΕΚ: «Η ανακοίνωση του Άρη εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ γύρω;»

bet365

Απάντηση στην ανακοίνωση του Άρη αλλά και στην κριτική των φάσεων του ματς από τον κριτικό διαιτησίας του OPEN, Αριστομένη Κουτσιαύτη, έδωσε με θέση της η ΑΕΚ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Άρη με την οποία καλούσε τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ να επιστρέψει στην Αγγλία, μετά τη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Η Ένωση αρχικά απαντώντας στην ανακοίνωση επισήμανε: «Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση του Άρη, εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας», ενώ στάθηκε και στην κριτική της φάσης από τον πρώην διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη, στην αθλητική εκπομπή του OPEN, τονίζοντας πως «είναι απορίας άξιον, το πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια»..

Και στην συνέχεια ολοκληρώνουν επισημαίνοντας: «Οσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα