Αρης: «Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να εξευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός»

Newsroom
Αρης: «Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να εξευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός»

bet365

Ανακοίνωση κατά του κριτικού διαιτησίας στην «Αθλητική Κυριακή», Παναγιώτη Βαρούχα, εξέδωσε ο Άρης για όσα είπε για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Άρης μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Στιβ Μπένετ, έριξε τα... καρφιά του και για τον Παναγιώτη Βαρούχα, για τα όσα είπε για τη διαιτησία στην «Αθλητική Κυριακή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.
Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…
».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα